Άγγελος Χαντί: «Η σταθερότητα θα κρίνει την κατηγορία»

Του Χάρη Εμμανουηλίδη

Ο Άγγελος Χαντί στον Χάρη Εμμανουηλίδη και στο Newn!

Καλησπέρα Αγγελε ένα δύσκολο παιχνίδι που νομίζεις ότι κρίθηκε αυτή η λευκή ισοπαλία;

Ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες όπου και αμφότεροι ήθελαν τους τρεις βαθμούς για τους δικούς τους λόγους. Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας και είχαμε πολλές ευκαιρίες να «κλέψουμε» το παιχνίδι.

 

Πιστεύεις ότι ήταν ένα παιχνίδι τακτικής από τους δύο προπονητές που προσπάθησαν να «κλεψουν» το παιχνίδι;

Τα ντέρμπι είναι πάντα παιχνίδια τακτικής, όσο αφορά την δική μας προσέγγιση βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά και είχαμε τις δικές μας καλές στιγμές. Οι γηπεδούχοι απείλησαν από στατικές φάσεις περισσότερο ενώ θα ήθελα να σταθώ στην πολύ καλή ομαδική μας προσπάθεια.

 

Άγγελε πιστεύεις ότι η βαθμολογική συγκομιδή αδικεί την εικόνα της ομάδας;

 

Όπως φάνηκε και σήμερα είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και σίγουρα θα έπρεπε να είμαστε πιο ψηλά στην βαθμολογία. Η κακη εμφάνιση με την Παναχαϊκή μας στοίχισε αλλά σήμερα δείξαμε θέληση και πάθος για το αποτέλεσμα και «φώναξε» παρόν για την συνέχεια

 

Πάθος, δύναμη, θέληση τα βασικά συστατικά της β’ Εθνικής που νομίζεις ότι θα κριθεί η άνοδος;

 

Νομίζω πως όλα αυτά που είπες είναι απαραίτητα αλλά η σταθερότητα είναι αυτή που θα κρίνει την άνοδο. Η δική μας ομάδα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα που της στερούν κάποιους πόντους. Η κατηγορία δεν έχει καμία σχέση με την Super League, όπως έχεις δει ο ΟΦΗ τα πηγαίνει πολύ καλύτερα με ομάδες της πρώτης κατηγορίας και νομίζω ότι θα πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ώστε να έρθει η άνοδος που αποτελεί μονόδρομο για τον σύλλογο.