«Άλμα στο Μέλλον»: Τους πρώτους 22 υποψηφίους παρουσίασε ο Λάζαρος Ωραιόπουλος

Αποφασισμένοι να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον δήμο Νεάπολης-Συκεών, είναι οι πρώτοι 22 υποψήφιοι της παράταξης Άλμα στο Μέλλον», τους οποίους παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού Λάζαρος Ωραιόπουλος.

Η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε σε ειδική εκδήλωση στη Νεάπολη, όπου παράλληλα το «Άλμα στο Μέλλον» έκοψε την πίτα του 2019, με έναν έντονο συμβολισμό, καθώς το τυχερό φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι της νεολαίας του δήμου, που συμμετέχει ενεργά στη νέα προσπάθεια. Όπως ανέφερε ο Λάζαρος Ωραιόπουλος, η αυγή του 2019 δείχνει ότι οι καταστάσεις είναι ώριμες για να γυρίσει σελίδα ο δήμος Νεάπολης – Συκεών, ώστε μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και μέσα από ένα νέο μοντέλο διοίκησης, να υλοποιηθεί μια νέα αντίληψη για την αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας.

«Το 2019 είναι η χρονιά κατά την οποία ο δήμος μας πρέπει να κάνει ένα σημαντικό άλμα, ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά, ένα άλμα στο μέλλον», ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Λάζαρος Ωραιόπουλος, τονίζοντας με σιγουριά ότι «ο τόπος μας χρειάζεται άλματα, για να μπορέσει να προλάβει εκείνα που έρχονται με δύναμη από το μέλλον και τα οποία η σημερινή διοίκηση, δεν μπορεί ή δεν θέλει να τα δει». Και τόνισε ότι «τα σημάδια που λαμβάνουμε από τους δημότες είναι απολύτως ενθαρρυντικά», επισημαίνοντας πως «στόχος μας δεν είναι να διχάσουμε την πόλη και να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να ενώσουμε τους δημότες μας και να αλλάξουμε την πόλη μας».

Ο κ. Ωραιόπουλος αναφερόμενος στο μοντέλο που ονειρεύεται και για το οποίο θα παλέψει ως επόμενος δήμαρχος της Νεάπολης – Συκεών, είπε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε ένα μοντέλο συμμετοχικό, με σύγχρονη δομή υπηρεσιών και όχι μια συγκεντρωτική πυραμίδα ελέγχου από έναν δήμαρχο, που χτίζει το προσωπικό προφίλ του σε βάρος των στελεχών και των εργαζομένων του δήμου και εν τέλει σε βάρος όλων μας».

Στην εκδήλωση όπου έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου, παραβρέθηκαν ακόμα, η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ο  πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Συκεών Ιωάννης Πανόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Νεάπολης Γρηγόρης Χατζησάββας, ο προεδρος του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης  Κωνσταντίνος Αμπατζάς και πολλά άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής, κατά αλφαβητική σειρά:

Ακριτίδης Δ., Ακουαρόν Αλ., Αλεξίου Ελ., Βρυζώνη Χ., Γιαρένη Σ., Γκαρίπης Θ., Ζησάκος Χρ., Ηλιόπουλος Σ., Θεοδωρίδης Γ., Κυριακίδης Τ., Κυριακοπούλου Τ., Μάνης Π., Μούρνου Μ., Νεοχωρίτης Β., Οικονόμου Δ., Παπαευθυμίου Ν., Σβώλης Στ., Σουγιελτζής Φ., Σταυρόπουλος Γ., Τσακιρίδης Β., Χατζησταυριανού Μ., Φιλίππου Γ.