Έλενα Χριστοπούλου: Άλλοτε είναι το άλλο μου μισό, άλλοτε θέλω να τη σκοτώσω

Καλεσμένη στην εκπομπή «Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, coach του GNTM.

Η coach του ριάλιτι μόδας, αρχικά μίλησε για τη σχέση μίσους και πάθους που έχει με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, την art director του GNTM.

«Κάποιες φορές θεωρώ ότι η Ζενεβιέβ είναι το άλλο μου μισό, άλλες φορές θέλω να τη σκοτώσω» είπε η Έλενα, εξηγώντας πως αυτό που παρακολουθούμε στη μικρή μας οθόνη δεν είναι… ρόλος είναι πραγματικές εντάσεις. «Ή θα γελάμε πάρα πολύ ή θα θέλω να την πιάσω από τον λαιμό».

«Καθόλου, ούτε καν… δε με έχει επηρεάσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα. Δεν κάνω κοινωνικούς εξόδους, δε βγαίνω τα βράδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου η ζωή μου, βλέπω τηλεόραση, διαβάζω κάνα βιβλίο που και που… βλέπω πολλές ταινίες και κάθομαι στον καναπέ μου. Όποιον τον επηρεάζει η τηλεόραση σε επίπεδο να ανεβαίνει στη σκούπα και να νομίζει ότι κάτι φοβερό συμβαίνει, κάνει λάθος. Είμαστε σημεία των καιρών όλοι οι άνθρωποι», δήλωσε η Χριστοπούλου όταν την ρώτησαν αν έχει επηρεαστεί η ζωή της από το ριάλιτι.

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στις γυναίκες που της στέλνουν μηνύματα και προσπαθεί να απαντήσει σε όλες: «Το μεγαλύτερό τους θέμα είναι η αυτοπεποίθηση, δεν νιώθουν καλά οι πιο πολλές».

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στα ακατάλληλα μηνύματα που τις στέλνουν άντρες και είπε:

«Τα στέλνουν σε όλες τις γυναίκες αυτά, ενώ κάνω delete… Να επικεντρωθούν οι άντρες στις γυναίκες που έχουν σπίτι τους. Ή αν είναι μόνοι τους, να βρουν κάποια να τους στέλνουν τα μηνύματα που στέλνουν σε εμένα. Δεν μπορείς να στέλνεις μέσω instagram μηνύματα με διάφορες εικόνες» πρόσθεσε.