Ένα φορητό Escape Room από την Brain Game

Τα Escape Rooms αποτελούν μια πρόταση ψυχαγωγίας, που πέρα από την διασκέδαση, σε προτρέπουν να «σπάσεις» το κεφάλι σου λύνοντας γρίφους ή κάνοντας μαθηματικές πράξεις.

Το Brain Game, παρουσιάζει μια παγκόσμια πρωτοτυπία, το Brain Box “Φορητό Escape Room & Photobooth” . Πρόκειται για ένα φορητό Escape Room διάρκειας 15-20 λεπτών,με μεταβλητό σενάριο προσαρμοσμένο στους παίκτες. Παράλληλα διαθέτει ένα ολοκληρωμένο Photobooth με μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και παιχνιδιών.

Το Escape Room είναι θεματικό και το story του περιγράφει ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί αλλά έχει χάσει τις βέρες του. Οι συγγενείς και οι φίλοι σε ρόλο detective αναζητούν τις βέρες για να πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Χαρακτηριστικό το δωματίου είναι ότι το concept διαμορφώνεται δυναμικά και ενσωματώνει πραγματικές στιγμές του γαμήλιου ζευγαριού. Το Brain Game φροντίζει να βάζει αληθινές φωτογραφίες και στοιχεία για το ζευγάρι, ώστε να δώσει ένα ξεχωριστό τόνο που θα αγαπήσουν οι παίκτες. Όλοι οι γρίφοι διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία, που ξεχωρίζει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο θάλαμος αποτύπωσης φωτογραφιών ( photobooth ) έχει απεριόριστο αριθμό λήψεων.