Ένα χρόνο «Πάνθηρας» στο La Doze

Ο αγαπημένος σας Πάνθηρας κλείνει 1 χρόνο και το γιορτάζει στο La Doze! H νεοσύστατη ομάδα του Α.Π.Θ Panther Racing AUTh αφήνει τα headquarters για μία βραδιά με μουσική, ποτό, διασκέδαση και διαδραστικά παιχνίδια.
Όσοι ακόμα δεν έχουν μπει στο κλίμα μπορούν να τσεκάρουν το σκονάκι παρακάτω και να ενημερωθούν για την δράση μας.

Η ερευνητική-πανεπιστημιακή ομάδα Panther Racing AUTh αποτελεί ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η ομάδα σχηματίστηκε τον Ιανουάριο 2017 κυρίως από φοιτητές του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Α.Π.Θ., αλλά και από φοιτητές άλλων τμημάτων του πανεπιστημίου.

Αντικείμενο της ομάδας αποτελεί ο σχεδιασμός και η κατασκευή μίας πρωτότυπης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας τύπου MotoGP-3. Η ομάδα δημιουργήθηκε με στόχο να συμμετέχει στην πέμπτη (5η) έκδοση του, παγκόσμιας εμβέλειας, διαγωνισμού “Motostudent” (http://www.motostudent.com/), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2018 στην Αραγονία της Ισπανίας και πιο συγκεκριμένα στις συναρπαστικές εγκαταστάσεις της “Motorland Aragon”. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν αγωνιστικές ομάδες από κάθε γωνιά του πλανήτη!

Είσοδος: 5 ευρώ (με μπύρα) ή +2.5 το ποτό
Επόμενη μπύρα: 2.5
Επόμενο ποτό: 5