Έρχεται το σχολικό πρωτάθλημα «Cretan Kings Assist Basketball»

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το κοινωνικό πρόγραμμα «Cretan Kings Assist» θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί εκατοντάδες μαθητές, στο πλαίσιο του σχολικού πρωταθλήματος «Cretan Kings Assist Basketball». Το Assist δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν μπάσκετ και να γίνουν μέλη της οικογένειάς μας, μία οικογένεια από παιδιά, δασκάλους, παίκτες, γονείς, φοιτητές και όλους όσοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες μας.

Η πρεμιέρα του τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή δεκάδων Δημοτικών Σχολείων του Νομού Ρεθύμνου. Για πρώτη φορά η διοργάνωση θα περιλαμβάνει δύο φάσεις. Στην Α’ φάση οι ομάδες θα χωριστούν σε 3 ομίλους, αγωνιζόμενες σε 5 αγωνιστικές. Η πρώτη ομάδα του κάθε ομίλου (3) και η καλύτερη 2η από τους 3 ομίλους θα προκριθούν στη Β’ φάση και στο φάιναλ φορ, το οποίο θα περιλαμβάνει 2 ημιτελικούς, έναν μικρό και έναν μεγάλο τελικό. Η αυλαία του προγράμματος θα κλείσει με το γιορτινό All Star Game στο τέλος της σεζόν.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα καινούρια ανοικτά γήπεδα στους 4 Μάρτυρες, με τις ομάδες να υποχρεούνται να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

Χορηγός του σχολικού πρωταθλήματος είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN, το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com και το Aqua Power Vitamin Water.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο 3 Νοεμβρίου
(Γήπεδα 4 Μάρτυρες)
1ος Όμιλος
09:30 16ο Δημοτικό Ρεθύμνου – Δημοτικό Ρουμελίου
10:30 1ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 5ο Δημοτικό Ρεθύμνου
11:30 7ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 9ο Δημοτικό Ρεθύμνου

2ος Όμιλος
09:30 13ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 1ο Δημοτικό Ατσιποπούλου
12:30 2ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 6ο Δημοτικό Ρεθύμνου
12:30 Δημοτικό Ρουσσοσπιτίου – Δημοτικό Γερανίου

3ος Όμιλος
10:30 3ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 8ο Δημοτικό Ρεθύμνου
11:30 10ο Δημοτικό Ρεθύμνου – 14ο Δημοτικό Ρεθύμνου
13:30 15ο Ρεθύμνου – Δημοτικό Πλακιά