Έρχεται το 1ο Κύπελλο Ελλάδος cheerleading στην Θεσσαλονίκη

Το πρώτο κύπελλο Ελλάδος cheerleading, είναι γεγονός και είναι στην Θεσσαλονίκη και στο ΔΑΚ Καλαμαριάς και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00.

Ομάδες από όλη την Ελλάδα θα κληθούν να διαγωνιστούν στο Free Style Pom, το Cheer Hip Hop και to Cheer Jazz με στόχο την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. Επιπλέον θα προκύψει και ο τίτλος της καλύτερης αθλήτριας cheerleading (Cheerleader of the Year) στην σόλο κατηγορία Free Style Pom.

Παράλληλα την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί αθλητικό CAMP εκμάθησης χορογραφιών από Διεθνείς προπονητές και χορογράφους στην κεντρική σάλα του γηπέδου, ταυτόχρονα για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, σύμφωνα με τις αντίστοιχες ηλικιακές τους κατηγορίες.

Με στόχο την προώθηση του αθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα, στις 4 Ιανουαρίου 2018 στις 19.30 οι καλύτερες αθλήτριες cheerleading της Ελλάδος θα βρεθούν στον Αστερόκοσμο, ενώ την επόμενη μέρα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα, θα κάνουν μία… έκπληξη σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Το Κύπελλο, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και από τον Αθλητικό Σύλλογο Νηρηίδες Θεσσαλονίκης, θα κρίνουν Διεθνείς και Έλληνες Κριτές και Κυπελλούχοι Ελλάδος θα αναδειχθούν οι ομάδες με την μεγαλύτερη βαθμολογία σε εκτέλεση ανά ηλικιακή κατηγορία και είδος αθλήματος.