Έρχονται νέα μέτρα και lockdown

Σε ποιες περιοχές αναμένεται να υπάρξουν νέα μέτρα #newn #covid19

Daily life in the city, during the outbreak of the novel Coronavirus (COVID-19) Pandemic in Athens Greece on April, 2020. Greece is on the 29th day of a strict nationwide lockdown seeking to halt the spread of the COVID-19 infection caused by novel coronavirus, with excursions from the home limited to attending work, buying food, visiting the doctor, walking the dog or going for a solitary jog./ Καθημερινότητα στην πόλη, στην περιόδο της Πανδημίας του νέου κορωναϊού (COVID-19), Αθήνα, Απρίλιος, 2020. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 29η ημέρα επιβολής απαγόρευσης κυκλοφορίας επιδιώκοντας να σταματήσει η εξάπλωση της μόλυνσης από τον κοροναϊό COVID-19, με εξαίρεση την έξοδο για και απο το χώρο εργασίας, αγορές τροφίμων, επίσκεψη σε γιατρό και φαρμακείο ή βόλτα κατοικίδιου και προσωπική άσκηση.

Να συνταχθεί ένας κατάλογος με νέα μέτρα από τους ειδικούς ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα τον έχει έως αύριο ώστε να γίνουν πιο αυστηρά , όπως μετέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Ακούμε και εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και είμαστε έτοιμοι να λάβουμε οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί, προκειμένου να διατηρηθεί η καλύτερη επιδημιολογική εικόνα που σταθερά παρουσιάζει η χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας» τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν άφησε το ενδεχόμενο για lockdown να περάσει λέγοντας πως θα μπορούσε να γίνει σε δήμους του Νομού Αττικής και Πέλλας.