Έστησαν οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη! (pics)

Τριμελής οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη #newn #αστυνομικα

Σε οικογενειακή… υπόθεση είχαν μετατρέψει τη διακίνηση ναρκωτικών τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη. Στην υπόθεση εμπλέκονται μια 52χρονη, η οποία ήταν σημαντικό στέλεχος σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά, ο 58χρονος σύζυγός της και η 30χρονη κόρη τους.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν χθες το πρωί και σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης της ίδιας Υποδιεύθυνσης καθώς και του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, συνελήφθησαν τα τρία άτομα στην περιοχή του Δενδροποτάμου, καθώς έπειτα από έρευνα σε οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(3) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (1) κιλού και (504) γραμμαρίων,

(4) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (1) κιλού και (218) γραμμαρίων,

Χρηματικό ποσό (110) ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,

(3) κινητά τηλέφωνα, (3) πακέτα σύνδεσης και (1) κάρτα sim, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους,

ενώ σε κατάστημα της ίδιας περιοχής με προσωρινά υπεύθυνο τον 58χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1) κινητό τηλέφωνο και (2) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.