Αγάπη και Χρονική Διάρκεια της Ειρήνης Αρτάκα

Καλησπέρα σας όμορφες μου ψυχές! 🙂 Ελπίζω να είστε όλοι σας καλά, η τρίτη μας εκπομπή είχε εκπλήξεις….Μια φίλη  η Δήμητρα, μου στέλνει μήνυμα και μου λέει: “έριξες το ίντερνετ με τις καψούρες σου”! Χαχαχα γέλια! Άξιζε για εσάς καψούρες μου! Και αυτά είναι μες την ζωή, ευτυχώς όλα καλά, το Internet  επανήλθε το ίδιο και εμείς στην εκπομπή μας.

Mε αφορμή το συγκεκριμένο τραγούδι του Μπάμπη Στόκα – Θα Μ’ Αγαπάς Ακόμα, σε Μουσική Γιώργου Σαμπάνη και  Στίχους Ελεάνας Βραχάλη, ένα αχτύπητο δίδυμο και αγαπημένο, θέλησα να εστιάσω και να αναλύσω την εκπομπή μας, δίνοντας τον τίτλο: Αγάπη και Χρονική Διάρκεια.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν τίτλοι τέλους και χρονική λήξη, γιατί πολλές φορές έχουμε πει φτάνει εγώ ποτέ ξανά, αλλά μετά από λίγο οδηγούμαστε στην αγκαλιά αυτού ή αυτής που κατηγορήσαμε  ότι μας πλήγωσε και δεν μας αγαπά! Καταντήσαμε την αγάπη ρουτίνα, που μοιάζει σαν σκηνή από ταινία, χάνοντας το νόημα ! Ο καθένας κουβαλάει διαφορετικά ερείπια και εμπειρίες με αποτέλεσμα να αγαπά και να φέρεται διαφορετικά. Για μένα υπάρχει αγάπη, και ακόμα και εάν γίνεται συνήθεια ή επιλογή, εγώ προσωπικά αν αυτό με καλύπτει και αγαπώ το άτομο που έχω απέναντι μου, τότε θα το επέλεγα ξανά και ξανά με κάθε τίμημα! Εσείς;

Αν ακούσω την λογική αλλάζω λίγο τις γνώμες, αλλά και από την άλλη το συναίσθημα μου κάποιες φορές είναι τόσο ενθουσιασμένο που δεν βλέπει την πραγματική αλήθεια, αλλά αυτό που επιθυμώ, και αυτό είναι πολύ διαφορετικό πλάνο  από την πραγματικότητα όπου ζω.

Επηρεασμένη και εγώ από τραγούδια, ταινίες και βιώματα μου, θέλοντας και μη πιστεύω,  λίγο στο παραμύθι, αλλά….ξέρω και πως τελειώνουν κάποια παραμύθια. Στο δικό μου παραμύθι που ζω, θα ήθελα να βάλω εγώ ή έστω το άλλο άτομο εκεί που νιώθει πως φτάνει η  χρονική λήξη της ιστορίας, και ας μην ζήσαν αυτοί μαζί και καλά, τουλάχιστον ζήσαν.. έστω κάτι!
Ζήσε με πάθος και αγάπα σαν να είναι λάθος, η ζωή θα σου δείξει στο τέλος και εσύ θα επιλέξεις! Η αγάπη εάν είναι  παιχνίδι, δεν έχει οδηγό και κανόνες, κανείς δεν γνωρίζει τι είναι σωστό η λάθος, ίσως και να γνωρίζει αλλά ο καθένας έχει τον δικό του μοναδικό διαφορετικό τρόπο που μπορεί να αλλάξει τα Π-Α-Ν-Τ-Α!  Για αυτό προσπαθήστε μαζί  σε αυτό το παιχνίδι της αγάπη θέτοντας τους δικούς σας κανόνες, και έχοντας δύο νικητές αγάπης.
Θεωρία μου: Για μένα σε αγαπώ είναι αυτό που σου εκφράζω, όσο και εαν εσυ με αγαπάς και μου εκφράζεται διαφορετικά, εγώ ακόμη και έτσι, Σ’ αγαπω!
Είμαστε οι επιλογές μας κατά κάποιο τρόπο, ακόμη και εάν αυτό που θέλουμε δεν μας θέλει, αυτό δεν είναι δική μας επιλογή. Ωστόσο επιλογή είναι να το δεχτείς ή να το ξανά προσπαθήσεις με κάθε τίμημα.  Και εάν ζεις τον μεγάλο ερωτά μην το αφήσεις, αν το έχεις χάσει ξανά διεκδίκησε το ή έστω πολέμα, και αν δεν το έχεις βρει, βγες εκεί έξω και ψάξτο… 😉

Εμείς ραντεβού  την Δευτέρα στις 19:00 μέχρι και 20:30, συντονιστείτε στο newn gr. :*

Φιλία
Η καψούρα σας
Ειρήνη Αρτάκα

Θα Μ’ Αγαπάς Ακόμα;

Για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και θα θέλατε να το μοιραστείτε μαζί μας επικοινωνήστε, μέσα από την ιστοσελίδα μας στην κατηγορία επικοινωνία στο “Τalk to my hand”, ή μέσω των προσωπικών μου social media Facebook και Instagram με το όνομα Irene Artaka.   #newngr #ireneartaka #love #kapsoura #επιθυμιες #καψουρά #αγάπη