Αλβανός δημοσιογράφος προκαλεί: «Καλύτερα να κλαίνε οι μανάδες σας αντί να φοράνε μαύρα οι δικές μας»

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Κατσιφά στις Βουλιαράτες έχει πυροδοτήσει σάλο αντιδράσεων τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ο δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα, ωστόσο, με μία ανάρτησή του προκαλεί ηχηρά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά», είπε αναφερόμενος στην ανάρτηση της ελληνικής σημαίας και προσθέτει: «Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρα μαντίλια οι μητέρες μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός απάντησε στο ελληνικό ΥΠΕΞ σχετικά με τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Στην απάντησή του τον χαρακτηρίζει εξτρεμιστή και υπογραμμίζει ότι θα ήταν καλύτερο η Ελλάδα να προσεύχεται και αν ευχαριστεί τον Θεό για το ευτύχημα να μην χαθεί καμία αθώα ζωή:

«Αγαπητοί γείτονες, αντί να χαρακτηρίζετε απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε με πολεμικές σφαίρες κατά της αστυνομίας μας που εκτέλεσε μόνο το καθήκον της, ελάτε μαζί μας στην προσευχή μας στο Θεό που καμία αθώα ζωή δεν χάθηκε άδικα από την εξτρεμιστική ανοησία».

Πηγή: dikaiologitika.gr