Αναγκαιότητα ώριμης αντιπολίτευσης Η περίπτωση ”Νοτοπούλου”

Σχόλιο του Αλέξανδρου Παπουτση

=====================
Όλο το προηγούμενο διάστημα, παρακολουθώ μιας και την ακολουθώ στα social media συστηματικά, έναν τόσο ρηχό socialmediaκο ακτιβισμό, που καταντά προσβλητικός για τον μέσο άνθρωπο, μέσης ευφυίας.
————————————-
 κράζει ολημερίς για τον τουρισμο θαρρείς και υπάρχουν έτοιμες και εύκολες λύσεις. Το motto της : ”χρειάζεται στήριξη”, ”που είναι η στήριξη”, ” εμείς έχουμε σχέδιο”, ”χρειάζεται σχέδιο” ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
 ότι δηλαδή εάν στις θέσεις εξουσίας ήταν αυτή ή συνολικά η προηγούμενη κυβέρνηση, θα στήριζαν το επιχειρείν της χώρας πιο αποτελεσματικά.
 ευρισκόμενη σε μία μόνιμη τηλεδιάσκεψη, επισημαίνει ( μαντέψτε τί) – ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
 και επειδή παράλληλα είναι επιφορτισμένη με έναν αντιπολιτευτικό ρόλο στα του Δήμου Θεσσαλονίκης και για να μην ξαναγράφει τα ίδια, κοτσάρει στο τέλος της κριτικής της προς τον Μητσοτακη, τη ΝΔ κοκ και ένα ”να πάρει θέση ο Δήμαρχος”
 ολα δενουν γλυκά : πλατείες, συντριβάνι Ομονοιας, εστιαση, ΜΑΤ, τουρισμός, τραπεζοκαθισματα, ΟΑΣΘ, με τετοιον μοναδικο τροπο που κανεις να μην καταλαβαινει το μειζον. Δλδ τι προτείνει η ιδια. Βεβαια, πετυχαίνει να φαινεται οτι ασχολειται (σε αυτο ειναι καλη συγκριτικα με αλλους στο κομμα, ειναι και πιο νεα, εχει αβανταζ)
 μετά από εβδομάδες σιγής στα του Δήμου, βγαίνει μία ανακοίνωση που κατηγορεί τη Διοίκηση ότι ”δεν έχει ένα σχέδιο και έναν σχεδιασμό, και εμείς επισημαίνουμε ότι προχωράμε μαζί με έναν άλλον σχεδιασμό που θα τα κάναμε όλα καλύτερα”. Μπλέκει συνειδητά τις 2 ιδιότητες και από το βήμα των δημοτικών πραγμάτων υπερασπίζεται κυβερνητικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύοντας παράλληλα και ίσως άθελα τής ότι τα του δήμου είναι ένα ιδιότυπο βάρος
———————–
Εκτιμώ ότι η αναγκαιότητα μίας θεσμικά και αντικειμενικά καλύτερης και πιο ώριμης αντιπολίτευσης, που δεν θα περιορίζεται σε έναν ρηχό και πληθωριστικό λόγο θα ευνοήσει τους πάντες και θα ωθήσει στην εύρεση προσφορότερων λύσεων. Είτε πεδίο είναι η χώρα, είτε ο Δήμος.