Ανακοίνωση του Γ.Σ. Μενεμένης για τη χθεσινή διαιτησία του κ. Αζά.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ. Μενεμένης αναφορικά με τη χθεσινή διαιτησία στο ματς για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΘ της Α’ γυναικών, και συγκεκριμένα για την συμπεριφορά του κ. Αζά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Κύριε διαιτητή συγχαρητήρια που μας δείξατε τα γεννητικά σας όργανα και μας είπατε ότι μας έχετε εκεί γραμμένους για τα 10 ευρώ που πληρώνεστε…χωρίς κανένας να σας βρίσει ούτε καν να σας ειρωνευτεί όπως κάνατε εσείς στην ομάδα μας ..σε παίκτριες, έφορο και προπονητή.
Κύριε διαιτητή δεν χτυπάμε σε καμία μπασκέτα μπουνιά από τα νεύρα μας γιατί χάνουμε τον έλεγχο και του παιχνιδιού …αλλά εσείς το κάνατε μπροστά σε τόσα παιδάκια και φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς.
Κύριε διαιτητή δεν είναι ηθικό και πρέπον να είστε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδος μας και να μιλάτε με τις παίκτριες όλων των ομάδων (γιατί φυσικά τα κορίτσια και οι ομάδες δεν έχουν κάτι να χωρίσουν) και εσείς γελώντας να κατηγορείτε παιδιά 20-22 χρόνων ότι δεν ξέρουν να χάνουν, ούτε οι παίκτριες ούτε ο προπονητής τους. 

Κύριε διαιτητή,δεν σας υποχρέωσε κανένας να γίνετε διαιτητής με το ζόρι. Ειδικά όπως κατά γενική ομολογία είδαμε, δεν το έχετε το συγκεκριμένο άθλημα, αφού δεν ξέρατε που πατούσατε και που βρισκόσαστε.

Η ομάδα της Μενεμένης έχει αποδείξει όλα τα χρόνια που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ, ότι αγωνίζεται πάνω από τις δυνάμεις της, με την εθελοντική προσφορά 4-5 ανθρώπων. Έχει δείξει και στις υπόλοιπες ομάδες ότι το παν για την ομάδα είναι το άριστο κλίμα και οι σχέσεις μας με τους συμπαίκτες, τους “αντιπάλους” και τους φιλάθλους μας.


Φυσικά και σε καμία ομάδα δεν αρέσει να χάνει, αλλά πιο πολύ δεν μας αρέσει να παίζουμε με έναν διαιτητή που προσπαθεί να καλύψει τα λάθη του άλλου διαιτητή, δηλαδή τα δικά σας λάθη και την απίστευτη συμπεριφορά σας.

Υ.γ. : Πρέπει να είστε ο μοναδικός διαιτητής, κύριε Αζά, στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ που μας χρεώσατε επιθετικό φάουλ ενώ η αντίπαλη παίκτρια  έπαιζε άμυνα με την πλάτη.  ”