Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του 5ου κύκλου του Peaky Blinders

Επιστρέφει στις οθόνες μας νωρίτερα από το αναμενόμενο η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders, με τον 5ο κύκλο της.  Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα κάνει πρεμιέρα στο BBC One σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

ο δημιουργός του Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ, δήλωσε για την 5η σεζόν ότι «είναι η καλύτερη μέχρι τώρα» και ότι «θα κρατήσει το κοινό στην άκρη του καθίσματός του», ενώ επιβεβαίωσε ότι θα ακολουθήσουν άλλες δύο.

Στο πρώτο επεισόδιο θα βρεθούμε στο 1929, με το κραχ στη Γουόλ Στριτ να επηρεάζει σοβαρά την οικογένεια Σέλμπι, καθώς είχαν επενδύσει εκεί όλη τη νόμιμη περιουσία τους και τώρα θα πρέπει να επιστρέψουν στα παράνομα χρήματα. Ο Τόμι (Κίλιαν Μέρφι) είναι πλέον βουλευτής και τον προσεγγίζει ένας χαρισματικός πολιτικός με ένα τολμηρό όραμα για τη Βρετανία, σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του BBC. Είναι ο Όσβαλντ Μόουζλι (Σαμ Κλάφλιν), ένα υπαρκτό πρόσωπο, που έγινε ηγέτης της Βρετανικής Φασιστικής Ένωσης.

Μετά το τέλος της σειράς στο BBC, η σειρά θα προστεθεί και στη πλατφόρμα του Netflix, όπως συμβαίνει και με τις προηγούμενες σεζόν.