Ανανεωμένο ΣΕΦ ενόψει Βαλένθια

Σήμερα στις 21:30 υποδέχεται την Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν κάποιες «πινελιές» στο ΣΕΦ, κάνοντας τον αγώνα πιο ευχάριστο για τους φιλάθλους.

Με «άρωμα» NBA 

Πηγή: MEDIA DAY EUROKINISSI

Με «άρωμα» NBA θα παίζει από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός, καθώς το ταβάνι του ΣΕΦ θα στολίζει ένα σύστημα που περιλαμβάνει όχι μόνο τις 4 “Κλασικές” ηλεκτρονικές επιφάνειες προβολής, αλλά πάνω και κάτω «δαχτυλίδι» όπως συνηθίζεται στο ΝΒΑ. Το σύστημα έχει ανάλυση 4K και οι διαστάσεις των βασικών οθονών είναι 7.5 μ Χ 3.90 μ.

Το CUBE θα μπορεί να προβάλλει φάσεις απο τον αγώνα, εικόνες απο τις εξέδρες, videos των Χορηγών του Ολυμπιακού, live διαγωνισμούς, εικόνες απο άλλους αγώνες που διεξάγονται την ίδια στιγμή σε άλλα γήπεδα, videos με τους παίκτες του Ολυμπιακού, υλικό απο το Official Olympiacos TV Channel, εικόνες απο τα αποδυτήρια και πολλά άλλα videos και εικόνες τα οποία θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αντάξια τόσο του Ολυμπιακού όσο και της διοργάνωσης της Euroleague!

Παράλληλα θα μπορεί να δημιουργήσει διαδραστικές εικόνες και events με την άμεση συμμετοχή όλων των φιλάθλων. Σήμερα όλοι οι φίλαθλοι θα πάρουν μια πρώτη εικόνα στον αγώνα με την Βαλένθια ενώ στους υπόλοιπους αγώνες της Euroleague το υλικό θα εμπλουτίζεται και θα ενισχύεται ολοένα και περισσότερο, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές!

Τέλος το κάπνισμα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επίσης ανακοίνωσε την ρητή απαγόρευση του καπνίσματος στο γήπεδο, με αφορμή τον αντικαπνιστικό νόμο του Υπουργείου Υγείας, που τέθηκε σε εφαρμογή.

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε όλες τις θέσεις και σε όλα τα τμήματα,στα κυλικεία, εντός όλων των Θυρών, στις αίθουσες υποδοχής Δημοσιογράφων, Vip, καθώς και στο VIP BWIN Lounge.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα δημιουργήσει χώρους για τους καπνιστές στις εξωτερικές πλευρές των θυρών του γηπέδου, εντός του συστήματος access control, με ειδικά τασάκια και σήμανση, ώστε να μπορούν όσοι καπνίζουν να χρησιμοποιούν αυτούς τους χώρους, χωρίς να ενοχλούν τους διπλανούς τους και να παραβαίνουν τον νόμο.