Απαγωγή 10χρονων μαθητών στην Κύπρο: Παραδέχεται απαγωγή αλλά όχι νάρκωση ο δράστης

Δεν παραδέχθηκε δύο από τις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν ο Γιώργος Νικολάου, άλλως Τζιωρτζ, 35 χρόνων, από τη Λάρνακα, που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η κατηγορούσα αρχή απήγγειλε τις τέσσερις κατηγορίες εναντίον του 35χρονου.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία για περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης – για τον κάθε ένα από τους δύο μαθητές – απάντησε αρνητικά, ενώ στην κατηγορία για απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό – για τον κάθε ένα από τους μαθητές – απάντησε καταφατικά.

Το δικαστήριο όρισε τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Ιανουαρίου 2019 ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας στις δύο κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε.

Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος θα τελεί υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος φέρεται να απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών. Αργότερα εκείνη την ημέρα, ο ύποπτος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: dikaiologitika.gr