Απειλές Καλαϊτζίδη: «Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε, καθίκια»

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, ο Γ. Καλαϊτζίδης προχώρησε σε ακόμη μία προκλητική ανάρτηση αναφορικά με τις 4 δίκες στις οποίες θα βρεθεί ως κατηγορούμενος.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook:

«Απλά ενημερωτικά. 4 δικαστήρια έχει αυτήν την εβδομάδα ο Ρουβίκωνας. Στα 3 είμαι κατηγορούμενος και εγώ. Το ένα για ένα…τηλεφώνημα στο νοσοκομείο του Ερυθρού(όπου ασφαλίτες παρενοχλούσαν τραυματία δικό μας μέσα στον θάλαμο) και το άλλο για μια ανάρτηση που έκανα για τον ΣΚΑΙ και ενώ αθωώθηκα έγινε έφεση από τον εισαγγελέα (όπου τα likes έχουν μπει στην δικογραφία ως απόδειξη της κατηγορίας”διέγερσης των πολιτών”!).

Επίσης η δίκη στο Ναύπλιο(για την επίθεση στα διόδια της Κορίνθου) όπου έχουμε “φάει” πρωτόδικα 55 μήνες ποινή! Επίσης η δίκη του συντρόφου μας για την πορεία στις 17 Νοέμβρη που τον ξυλοκόπησαν άγρια τα ΜΑΤ στο ύψος του σταθμού Αμπελοκήπων. Ολα αυτά τις επόμενες 4 ΜΕΡΕΣ.

ΥΓ. Στα δυο δικαστήρια θα πάω χωρίς δικηγόρο λόγω έλλειψης χρημάτων. Τα μαύρα ταμεία του Ρουβίκωνα βλέπετε στέρεψαν. Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Πάγκαλο..

ΥΓ2.Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε καθίκια».

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: dikaiologitika.gr