Απολογείται σήμερα ο 50χρονος για την ασέλγεια στο 5χρονο κοριτσάκι

Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να διαβεί και πάλι σήμερα ο 50χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι ασελγούσε βάρος της μικρής γειτόνισσάς του, με την οικογένεια της οποίας διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις.

Η μητέρα του 5χρονου κοριτσιού όταν διαπίστωσε κάποιες ασυνήθιστες κοκκινίλες και πρηξίματα στο σώμα του παιδιού, άρχισε να ρωτά το κοριτσάκι και τότε εκείνο της εκμυστηρεύτηκε τα περίεργα «παιχνίδια» που την έβαζε ο φερόμενος ως δράστης «να παίζει» μαζί του.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού προχώρησε στη σχετική καταγγελία στις αρχές και ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη.

Την περασμένη εβδομάδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου ο οποίος του άσκησε διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατ’ εξακολούθηση αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου. Στη συνέχεια ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Μετά τις 12 το μεσημέρι, αναμένεται να οδηγηθεί στο γραφείο του ανακριτή Ηρακλείου, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τόσο ο ίδιος όσο και το περιβάλλον του αρνούνται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στα όσα κατήγγειλε η μητέρα της ανήλικης.

Πηγή: cretapost.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi