Από το θρίλερ στο θαύμα! Απεγκλωβίστηκαν τα παιδιά και ο προπονητής στην Ταϊλάνδη

Aίσιο τέλος στο θρίλερ των τελευταίων ημερών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν και τα 12 παιδιά καθώς και τον προπονητή της σε μια επιχείρηση θρίλερ που κράτησε τρεις ημέρες.

Η τεράστια επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε τρεις φάσεις. Η πρώτη έλαβε χώρα την Κυριακή και διήρκησε 11 ώρες. Κατά τη διάρκειά της απεγκλωβίστηκαν 4 παιδιά. Η δεύτερη φάση έγινε τη Δευτέρα, μετά από μια παύση 10 ωρών, και διήρκησε 9 ώρες οδηγώντας στον απεγκλωβισμό άλλων 4 παιδιών.

Τέλος, η τρίτη φάση της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με τον απεγκλωβισμό των τελευταίων 4 παιδιών και του προπονητή τους.

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις – κυρίως οι αιματολογικές – τα παιδιά δεν θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τους συγγενείς τους. «Οι επισκέπτες θα μπορούν μόνο να δουν τους ασθενείς από απόσταση ενός-δύο μέτρων. Καμία αγκαλιά, καμία επαφή μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών τους εξετάσεων» εξήγησε ο γιατρός. Αυτό που προβληματίζει τους γιατρούς είναι το ενδεχόμενο τα μικρά αγόρια να έχουν προσβληθεί από λεπτοσπίρωση και μελιοείδωση.