ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης – Πρόσληψη από την λίστα του ΟΑΕΔ

ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη που εντάσσεται στο μεγάλο πακέτο των 657 προσλήψεων στο υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένεται άμεσα από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έγκρισης για την κίνηση των διαδικασιών για 657 προσλήψεις ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει δοθεί από την Επιτροπή της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006, θα προκηρυχθούν με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, προσλήψεις 7 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση των Υπηρεσιών Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής και 6 ατόμων ως τακτικό προσωπικό για τη στελέχωση του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου.

Οι προσλήψεις αυτές είναι η συνέχεια της προκήρυξης 6Κ/2018 που προκηρύχθηκαν 588 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης.

Σήμερα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας καθορίστηκε η θέση που θα καλυφθεί από την λίστα προστατευόμενων του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα η απόφαση προβλέπει ότι από τα 13 άτομα που θα προσληφθούν με την νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ το ένα θα είναι από τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ από την κατηγορία των πολυτέκνων και θα ζητηθεί η ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης.

Η προκήρυξη θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ τις προσεχείς ημέρες μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δείτε περισσότερα εδώ

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi