Αστυνομική έρευνα για ναρκωτικά στο ΑΠΘ – Προσαγωγές και συλλήψεις

Σε συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί , στη διάρκεια ειδικής επιχειρησιακής δράσης που έγινε, χθες το βράδυ και σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα και σε χώρους εντός και γύρω από το ΑΠΘ.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., ομάδων ΔΙ.ΑΣ., του Ειδικού Κινητού Τμήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης ελέγχθηκαν 79 άτομα (48 Έλληνες – 31 αλλοδαποί) και 21 οχήματα, προσήχθησαν εννέα άτομα και συνελήφθησαν έξι άτομα.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών σε αύλειο χώρο του Α.Π.Θ., καθώς έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (166,6) γραμμαρίων τα οποία προόριζαν για εμπορία, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 600 ευρώ περίπου, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Δύο άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi