Αυτή την Κυριακή ζήσε μια αξέχαστη χορευτική εμπειρία!

Θέλεις να ζήσεις μία αξέχαστη χορευτική εμπειρία; Μια μέρα γεμάτη ενέργεια, τέχνη και νέα πρόσωπα που θα σε βάλουν στον δικό τους κόσμο; Ήρθε η ώρα! Το Steetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2018 συνεχίζει ακάθεκτο και επιστρέφει για 14η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη!

Η διοργάνωση του Φεστιβάλ καλεί τους καλλιτεχνικά ανήσυχους χορευτές / χορογράφους την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για να πειραματιστούν και να παρουσιάσουν Street Dance χοροθέατρα χωρίς κανόνες και περιορισμούς αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι χορός είναι πάνω απ’ όλα τέχνη. Χορευτές / χορογράφοι διεθνούς φήμης θα αποτελούν την κριτική επιτροπή που θα διαλέξει και θα απονέμει τα 3 τιμητικά βραβεία Street Dance Theater Awards 2018. Φέτος για πρώτη φορά υπάρχει και η Youth κατηγορία για ομάδες με έτος γέννησης έως το έτος 2000. Και βέβαια περιμένει εσάς να νιώσετε τον ρυθμό παρέα.

Highlights του Φεστιβάλ:

1. Οι ξένοι καλλιτέχνες που επισκέπτονται την χώρα και αποτελούν την κριτική επιτροπή δίνοντας έναν διεθνή χαρακτήρα στο φεστιβάλ

2. Το Street dance Theater Awards, που όλη η χορευτική κοινότητα ετοιμάζει χορογραφίες με θεατρικά κολακευτικά ”ιντριγκαδόρικα” στοιχεία.

3. Το Φεστιβάλ είναι το σπότ για την ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων, για όλους τους χορευτές της Ελλάδας αλλά και άλλων χωρών.

4. Το κοινό και οι γονείς των μικρών χορευτών που γεμίζουν κάθε χρόνο με έντονα συναισθήματα άγχους και χαράς την αίθουσα του ΑΠΘ.

5. Διαφορετικές δράσεις όλο το σαββατοκύριακο κάθε χρόνο, το Battle στο Eightball και φέτος θα υπάρχουν δωρεάν dance workshops στο Δημαρχείο το Σάββατο από τις 12:00 *16 Δεκεμβρίου 2018, Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, Ώρες: 12.30-23.30, είσοδος:15 ευρώ

 

Πηγή: parallaximag.gr