Α.Τσίπρας: «Η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ ξέχασαν τους πλημμυροπαθείς»

Σφοδρή επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και τα ΜΜΕ #newn #syriza #τσιπρας

Επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού με αυστηρό μήνυμα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προς την κυβέρνηση αλλά και τα ΜΜΕ!

Τους κατηγορεί ότι… ξέχασαν τους πλημμυροπαθείς ενώ συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πέρασε μία ολόκληρη εβδομάδα από το πέρασμα του Ιανού και υπάρχουν ακόμη ολόκληρα χωριά αποκλεισμένα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, χωρίς γεφύρια και δρόμους. Ενώ στο Ιόνιο, στην Κεφαλλονιά και στην Ιθάκη, δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί το δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Βέβαια, δεν έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για να έχουμε την απαίτηση μια φυσική καταστροφή να απασχολεί τα δελτία των ειδήσεων επί εβδομάδες. Ούτε κανείς τώρα θα αναζητήσει ευθύνες στους αυτοδιοικητικούς της ΝΔ για ελλιπή σχεδιασμό, καθαρισμό ρεμάτων και αντιπλημμυρικών έργων. Ούτε κανείς θα κάνει ρεπορτάζ από τα αποκλεισμένα χωριά για να διερωτηθεί πώς επιβιώνουν τόσες μέρες οι κάτοικοί τους. Και το κυριότερο, κανείς δεν θα ασχοληθεί με τους πλημμυροπαθείς. Με τους κατεστραμμένους επαγγελματίες της Καρδίτσας. Με τους αγρότες που έχασαν όλη τη σοδειά λίγο πριν τη συγκομιδή, γιατί σάπισε το βαμβάκι. Με τους κτηνοτρόφους που είδαν τις μονάδες τους να καταστρέφονται και τα ζώα τους να πνίγονται».