Βέλη Δούρου σε ΣΚΑΙ: Έχουν υπερβολική αγωνία να μας φορτώσουν τα πάντα

Για «στόχευση, διαστρέβλωση προπαγάνδα» με την «εξαφάνιση οποιουδήποτε θετικού» και «υπερβολική αγωνία για να πείσουμε ότι δεν έχει γίνει τίποτα, και να φορτώσουμε τα πάντα …» μίλα η περιφερειακή αρχή της Αττικής Ρένα Δούρου με την πρόσβασή της στο Facebook και κάνει λόγο για «επίθεση με την πρακτική των ψεύτικων ειδήσεων».

Αφορμή το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ στο κεντρικό ενημερωτικό δελτίο με θέμα: «Η Ρ. Το Δούρο ξεκινά την αντιπαράθεση για την ανατροπή του κλίματος σε σχέση με τις δράσεις της Περιφέρειας στο Μάτι, μέσω διαδικτυακής προβολής του έργου της ανακατασκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Βύρωνα ». Μόνο ο αναφέρων παραλείπει να αναφέρει ή δεν γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο βίντεο της σειράς έργων υποδομών που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι η πρώτη ή η δεύτερη αλλά η 19η του καμπάνια που έχει ξεκινήσει εδώ και επτά μήνες, σημειώνη η κ. Δούρου.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει στην ανάρτηση της:

«Από το Μάρτιο έχουμε ξεκινήσει την καμπάνια για την άμεση ενημέρωση των πολιτών για τα έργα που« τρέχουν »με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, από την εμβληματική αναμόρφωση του Φαληρικού Ορμού, παιδικές και παιδικές σταθμούς, παιδικές χαρές και δρόμους μέχρι τις αντιπλημμυρικές Κορωπί, τη Νέα Σμύρνη, το Περιστέρι, το Χαϊδάρι.

Από το Μάρτιο μέχρι και το χθες, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, που έχει κάνει το σημάδι της ενημέρωσης, δεν είχε δει και δεν είχε ακούσει τίποτα από όλα αυτά, δεν είχε πέσει ούτε «κατά τύχη» πάνω σε ένα από τα 18 (!) Βίντεο που είχαν ανεβεί στα κοινωνικά μέσα για την παρουσίαση των έργων αυτών.

Ο ΣΚΑΙ, λοιπόν, ανακάλυψε μόλις σήμερα την καμπάνια, είδε το 19ο βίντεο που ανεβήκαμε σήμερα και ετοιμάσαμε να το παρουσιάσουμε ως εικαστικό «αντιστάθμισμα» απέναντι σε αυτά που έχουν γραφτεί για τις δράσεις της περιφέρειας στο Μάτι.

Απολύτως αναμένεται η σημερινή παρανόηση. Και «εξυπηρετική» για την αφήγηση που θέλει να παρουσιάσει ο ΣΚΑΙ, αυτή της προεκλογικής τάξης της αγωνίας τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της κυβέρνησης όσο και της δικής μου.

Και είναι τόσο η «αγωνία» μου που μπορεί να συνδέσει ένα έργο (σαφώς απαραίτητο και σημαντικό) με τον Βύρωνα με την τραγωδία που συνέβη τον Ιούλιο στο Μάτι ….

Είναι όμως ψεύτικα νέα η ηδητεν «αντιστάθμιση» που είδε το ΣΚΑΙ σήμερα σε ένα καμπάνια που μετράει ήδη 7 μήνες.

Ψευδή νέα, ακριβώς όπως αυτά που προσπαθούν να αντιπαλέψουν τα συγκεκριμένα βίντεο.

Fake news like the supposed foul that had discovered exactly one year ago στο ΣΚΑΙ με την αγγλική μετάφραση του τίτλου «Περιφεριαρχίς Αττικής» ως Κυβερνήτης της Αττικής.

Που για το Δούρο δείχνει άγνωστους αγγλικούς αλλά για άλλους Περιφερειάρχες είναι οκ και πολιτικά σωστός, ή απλά είναι … Σαββάτο !.

Μόνο που όλα αυτά δείχνουν τη δική τους «αγωνία»! Ο στόχος, η διαλεύκανση του χαρακτήρα, η διαστρέβλωση, η προπαγάνδα, η εξαφάνιση οποιουδήποτε θετικού και η υπερβολική αγωνία να πείσουν ότι δεν έχει γίνει τίποτα, και να φορτώσουμε τα πάντα …

Εμείς συνεχίζουμε. Πάμε στο δρόμο. Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι ».

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi