Βίντεο-ντοκουμέντο: Η ανταλλαγή πυροβολισμών του Κατσίφα με την αλβανική αστυνομία

Βίντεο – ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφεται η “μάχη” του Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα με την αστυνομία της Αλβανίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί από το καφενείο του χωριού ακούγεται πληθώρα πυροβολισμών, ενώ εμφανίζεται ο Κατσίφας να προσπαθεί να διαφύγει από τους αστυνομικούς που τον καταδιώκουν. Κρατάει το καλάσνικοφ και προσπαθεί να βρει καταφύγιο πίσω από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Το βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα μια ημέρα μετά τον θάνατο Κατσιφά από τα πυρά των Αλβανών αστυνομικών

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2009 στο Χαλάνδρι, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήγαγε η Δίωξη Ναρκωτικών, ως κατηγορούμενος σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είχε βρεθεί τότε στην κατοχή του ποσότητα χασίς βάρους 500 γραμμαρίων, ενώ σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Προβληματισμό, εξάλλου, φαίνεται πως προκαλεί στους αστυνομικούς και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία ή μαρτυρίες, που να συνδέουν τη φονική συμπλοκή στην Αλβανία με την προσπάθεια του 35χρονου Βορειοηπειρώτη να υψώσει την ελληνική σημαία.

Νέα στοιχεία για τον ομογενή K. Κατσίφα: Είχε συλληφθεί το 2009 για διακίνηση ναρκωτικών.

ΒΙΝΤΕΟ

 

Πηγή: dikaiologitika.gr