Βραδιά-πάρτι για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών

Με μία μαγική βραδιά-πάρτι «Βουτιά στ’ αστέρια» θα αποχαιρετίσουν μικροί και μεγάλοι το φετινό καλοκαίρι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, από τις 8 το βράδυ.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, και μετά το πολύ πετυχημένο midnight swim με ταυτόχρονη προβολή ταινίας στις αρχές Αυγούστου, το πιστό κοινό αλλά και νέοι φίλοι του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Συκεών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν βραδινές δροσερές βουτιές, σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, κάτω από τον έναστρο ουρανό και το φως του φεγγαριού, με φόντο το δάσος του Σέιχ-Σου και υπό τους ήχους κινηματογραφικών μουσικών θεμάτων από την Ορχήστρα Πνευστών του Ωδείου Νεάπολης-Συκεών.

Αφού απολαύσουν τις βουτιές τους, η γιορτή των αστεριών θα συνεχιστεί έξω από την πισίνα, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν υπό τους ήχους live σαξοφώνου, αλλά και να παρακολουθήσουν ζωντανά ένα εκπληκτικό θέαμα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Και η βραδιά δεν τελειώνει εδώ, αλλά θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική 70’s και 80’s που θα επιμεληθεί γνωστός dj.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νεάπολης-Συκεών Δημήτρης Απατσίδης «το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών φοράει και πάλι τα καλά του και ανοίγει για τρίτη χρονιά τις πόρτες του το βράδυ για να απολαύσουμε και την πολύ ενδιαφέρουσα νυχτερινή εκδοχή του και να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι, υπογραμμίζοντας, όμως, ότι οι βουτιές θα συνεχίζονται για πολύ καιρό ακόμα εδώ, στην πιο καθαρή και σύγχρονη πισίνα της Βόρειας Ελλάδας».

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, όμως η χρήση της πισίνας στην εκδήλωση θα επιτρέπεται μόνο για τους άνω των 16 ετών.

Δίπλα στο περιαστικό δάσος του Σέιχ-Σου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Συκεών, που έχει χαρακτηριστεί με επίσημα έγγραφα και πιστοποιήσεις ως το καθαρότερο και καλύτερο κολυμβητήριο της Μακεδονίας, διαθέτει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 9π.μ. έως τις 2μ.μ., με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ώρες ελεύθερης κολύμβησης για το κοινό, καθώς και προγράμματα εκγύμνασης για όλους (παιδιά, ενήλικες, ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ).