Βραδιές θεάτρου με ελεύθερη είσοδο στο Δήμο Θερμαϊκού

Σε τρεις θεατρικές βραδιές που διοργανώνει το ΔΗΠΠΑΚΥΘ για το μήνα Απρίλιο, προσκαλεί ο Δήμος Θερμαϊκού το θεατρόφιλο κοινό, προσφέροντας την ευκαιρία για αξέχαστες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του ΔΗΠΠΑΚΥΘ επανέρχεται, ανεβάζοντας την κωμωδία «Κ.Α.Π.Η. … και Ψύχραιμοι» της βραβευμένης συγγραφέως Μαρίας Κίτρα, σε σκηνοθεσία Χρύσας Σιμούλη.

Οι θεατές συστήνονται σε μερικές τρισχαριτωμένες και τσαχπίνες γιαγιάδες, φίλες από τα παιδικά τους χρόνια, που μένουν όλες μαζί σε έναν οίκο ευγηρίας με την ονομασία «ΚΑΠΗ και … Ψύχραιμα». Έναν οίκο που διοικεί η κα. Μποτοξίδου, φίλη με όλες, η οποία παλεύει για τα πάντα, λόγω οικονομικής κρίσης. Στην ιστορία την εμφάνισή της κάνει μια παράξενη κυρία, η οποία προσπαθεί να τους πουλήσει ένα μαγικό χάπι – ένα ελιξίριο ζωής – που θα επαναφέρει τη νιότη και την ομορφιά τους, με τα μπερδέματα να μην αργούν να ξεκινήσουν, ενώ στην πορεία εμπλέκονται ένας εξαιρετικά γοητευτικός Μεξικάνος κηπουρός, ένας αστυνομικός και πολλοί ακόμα χαρακτήρες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραστάσεις:

  • Το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 20.00, στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας.
  • Την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 20.00, στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.
  • Την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 20.00, στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου Νέας Μηχανιώνας.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.