«Γάζωσαν» οδηγό αυτοκινήτου στο Χαϊδάρι – Νοσηλεύεται το θύμα

Σήμερα το πρωί σημειώθηκε αιματηρή επίθεση στο Χαϊδάρι, με στόχο άντρα αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, ο οποίος νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο.

Το χτύπημα, που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών σύμφωνα με την αστυνομία, προκλήθηκε από δύο διαφορετικά όπλα, ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών, όπως όλα δείχνουν.

Οι δύο ένοπλοι, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, προσέγγισαν το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τον οδηγό, ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Update 14:03

Σύμφωνα με το skai.gr ο οδηγός φέρεται να είναι Έλληνας με τα αρχικά Δ.Μ. και πριν από τέσσερα χρόνια, τον Μάιο του 2016 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα σε γραφεία ιδιοκτησίας του, στην οδό Αθηνών 267.

Ο άνδρας έχει εταιρία αλυσίδας καφέ, ενώ έχει ασχοληθεί και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι σχετίζεται με το τζόγο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσωπική ασφάλεια που τον συνόδευε με μηχανή και πως ο σωματοφύλακάς του, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία.