Γιάννης Ιωαννίδης: «Το πνεύμα της συνεργασίας αυτή τη στιγμή υπάρχει»

γιαννης ιωαννίδης

Στο  ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ ΜΠΕ μίλησε ο νέος δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης για την εκλογή του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος αυτή τη στιγμή.

«Ζούμε σε πόλεις, σε κοινότητες, όπου τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πάρα πολύ σοβαρά και ουσιαστικά. Τα θέματα στην κοινωνική πολιτική, τα θέματα στην οδοποιία, στην καθαριότητα είναι ζητήματα πρωτεύοντα. Ζούμε με πολύ μεγάλη μόλυνση, υπάρχουν ζητήματα που δυσχεραίνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα του πολίτη και αλλοιώνουν τη δημόσια εικόνα του δήμου. Νομίζω ότι αυτά είναι τα πρωτεύοντα και εκεί η παρέμβαση της αυτοδιοίκησης θα πρέπει να είναι άμεση», τόνισε ο κ. Ιωαννίδης.

Για το χθεσινό αποτέλεσμα σχολίασε πως «από την πρώτη Κυριακή και σε όλη την προεκλογική προσπάθεια εμφανίστηκε μια δυναμική αλλαγή των πραγμάτων στον δήμο», ενώ συμπλήρωσε ότι «εμφανίστηκε ένας αέρας ανανέωσης και μιας νέας πορείας. Αυτό το πνεύμα το διατηρήσαμε και ενσαρκώσαμε όλες αυτές τις προσπάθειες και τις δυνάμεις για να το κάνουμε αυτό πράξη». Τέλος υπογράμμισε πως «το πνεύμα της συνεργασίας αυτή τη στιγμή υπάρχει».