Γιάννης Μπουτάρης: «Θα πάψω να ασχολούμαι με τα κοινά του δήμου»

Γιάννης Μπουτάρης - Εκλογές 2019
Πηγή: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρία και από συνεργάτες του, ψήφισε στο Γυμνάσιο- Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, στην οδό Εθνικής Αμύνης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Θα πάψω να ασχολούμαι με τα κοινά του δήμου, όμως έχω πολλά άλλα να κάνω. Έχουμε το Μουσείο Ολοκαυτώματος στο οποίο θα είμαι πρόεδρος, υπάρχει ένα ακόμη όνειρό μου, η κιβωτός του ελληνικού Αμπελώνα και είμαι και νιόπαντρος», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Ήταν πολιτική ευγένεια όπως δέχθηκα όλους τους υποψηφίους δημάρχους ακόμα και τον Χαλιαμπάλια που αποκλείστηκε, με την ίδια λογική, επειδή έχω φίλους που ψηφίζουν διάφορα κόμματα, δεν θα επηρεάσω κανένα, πήγα πήρα ψηφοδέλτια. Το θεωρώ πολιτική ευγένεια. Καμία ιδιαίτερη σχέση δεν έχω, ούτε θα πει ότι υποστηρίζω τον έναν ή τον άλλο. Εγώ τελείωσα από δήμαρχος. Από κει και πέρα η πόλη ας κάνει το κουμάντο της», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στα εκλογικά κέντρα των υποψήφιων δημάρχων τις προηγούμενες μέρες, ενώ πρόσθεσε για τον επόμενο δήμαρχο «δεν ξέρω τι θα κάνει. Αυτό που υποσχέθηκα, σε όλους όσους φαίνεται πως είναι μπροστά και θα έχουν ένα λέγειν, είναι ότι τους ετοιμάζω ένα φάκελο με το τι έχουμε κάνει, σε τι φάση είναι η κάθε εκκρεμότητα και ας αποφασίσει αυτός τι προτεραιότητες θα δώσει».