“Γιατί οι άνδρες δεν λυγίζουν;”

Καλησπέρα Ευριβιάδη. Εκάνα ένα νέο βίντεο με την Life Couch Μίνα Μαιοπούλου που αποτελείται από 3 μέρη. Θα χαρώ να το δημοσίευαμε. Στέλνω ένα εισαγωγικό κειμενάκι που έγραψα, κάποιες πληροφορίες για την Μ.Μίνα Μαιοπούλου και ένα thumbnail για βασική εικόνα.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού μας Ζαφ Κωνσταντινίδης συνομίλησε με την Life Couch Μινα Μαιοπουλου σχετικά με τους λόγους που οι άνδρες δεν εκδηλώνουν τα συναίσθημα τους και την έννοια της συναισθηματική ασφαλείας. Συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος της συζήτησης τους εστίασαν στα αιτία που οι άνδρες αποκρύπτουν να δείξουν τα ευάλωτα σημεία του χαρακτήρα τους, θεωρώντας ότι αυτό τους καθιστά λιγότερο αρρενωπούς. Ακόμη, ερμήνευσαν την σημασία της συναισθηματικής ασφάλειας που οι γυναίκες συχνά αναζητούν.

Η κα Μίνα Μαϊοπούλου είναι LifeCoach/Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης. Πραγματοποιεί συνεδρίες με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, διατηρεί κανάλι στο YouTube και διεξάγει σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενό της. Έχει σπουδάσει Personal Coaching και Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στην Ακαδημία SGD της Γερμανίας και έχει εκπαιδευτεί από την εξαιρετική ομάδα του ψυχοθεραπευτή και MasterCoachDrBjörnMigge. Χρησιμοποιώντας βιώματα, εμπειρίες, γνώσεις και εργαλεία όπως οι ενεργειακές τεχνικές EFT και Sedona, ασκεί με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα το LifeCoaching εδώ και πολλά χρόνια.

Το βίντεο: