Για άλλη μία φορά «βγαίνουν στο σφυρί» τα ακίνητα της Neoset

Η εταιρεία επίπλων Neoset η οποία λειτουργεί σε κατάσταση πτώχευσης, βγάζει για άλλη μία φορά τα ακίνητά της στο σφυρί. Υπενθυμίζεται, δε, πως τα εν λόγω ακίνητα φτάνουν το ποσό των 4 εκ. ευρώ.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με επισπεύδουσα την Eurobank Ergasias υπό την ιδιότητα του εκπροσώπου των ομολογιούχων δανειστών κοινού ομολογιακού δανείου το οποίο είχε εκδώσει στο παρελθόν η εταιρεία.

Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει οριστεί με μία ελάχιστη τιμή στα 3,995 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει τη μεγάλη βιομηχανική μονάδα του εργοστασίου ξύλου στην περιοχή της Χαλκίδας, με τα τέσσερα κύρια βιομηχανικά κτίρια, τους βοηθητικούς χώρους και τους χώρους γραφείων, που είχαν ανακαινισθεί στο τέλος της δεκαετίας του 2000.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία είχε τεθεί σε καθεστώς πτώχευσης πριν από μία πενταετία περίπου, το 2013, σε συνέχεια των μεγάλων προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετώπιζε, σε συνδυασμό και με την κατάρρευση των πωλήσεων ειδικά με το «ξέσπασμα» της κρίσης.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: dikaiologitika.gr