Γκιουλέκας για Αλ. Τσίπρα: «Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές θυμήθηκε να κάνει όλα αυτά που τον καλούσαμε να κάνει πριν μερικές εβδομάδες»

«Είναι δυνατόν λίγες ημέρες πριν τις εκλογές να θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας να κάνει όλα αυτά που τον καλούσαμε να κάνει πριν μερικές εβδομάδες;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αν. Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07:00» του Open TV.

«Είναι δυνατόν να δίνονται προκαταβολικά συντάξεις λίγα εικοσιτετράωρα πριν στηθούν οι κάλπες των ευρωεκλογών; Είναι δυνατόν, λίγες ημέρες πριν διαλυθεί η Βουλή, να διαφημίζουν προσλήψεις;». «Τέτοιο πολιτικό θράσος δεν υπάρχει!», δήλωσε σχετικά με τις τροπολογίες που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε πριν λίγο καιρό τροπολογία στην Βουλή για να μην μειωθεί το αφορολόγητο. Η κυβέρνηση την καταψήφισε!

Και έρχεται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας να μας πει ότι αυτό που αρνήθηκα να κάνω πριν μερικές εβδομάδες, το κάνω τώρα γιατί στριμώχτηκα από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Ειλικρινά, ντροπή!», υπογράμμισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

«Εμείς πήραμε μια απόφαση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην συμπράξουμε σε αυτή την πολιτική παρωδία, που αν δεν είχε τραγικές συνέπειες για τον τόπο θα μπορούσε να ήταν μια πραγματική φάρσα!» τόνισε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.