Γυαλιά – καρφιά έκαναν κουκουλοφόροι το Πάντειο – Εκτεταμένες καταστροφές (φωτο)

Εκτεταμένες καταστροφές προκλήθηκαν από αγνώστους στο Πάντειο Πανεπιστήμιο το απόγευμα της Δευτέρας.

Η εφημερίδα ”Καθημερινή” φέρνει στη δημοσιότητα τις εικόνες καταστροφής που άφησαν κουκουλοφόροι στο χώρο της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με κλομπ και καδρόνια σε φοιτητές μέλη του ΚΚΕ τη Δευτέρα το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση του μαθητικού συλλαλητηρίου και στη συνέχεια προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε χώρο της πανσπουδαστικής.

Ωστόσο, ανάλογη επίθεση επιχειρήθηκε και την Τρίτη στο Πάντειο από κουκουλοφόρους. ” Μόνο τυχαία δεν είναι αυτή την περίοδο η στοχοποίηση των μελών της ΚΝΕ από διάφορες ομάδες με ύποπτο ρόλο.

PANTEIO

panteio 2

 

Η επίθεση αντικειμενικά ωφελεί όσους δεν θέλουν να κουνιέται φύλλο αμφισβήτησης στην κυρίαρχη πολιτική, όσους θέλουν την νεολαία με σκυμμένο κεφάλι. Παράλληλα, ενέργειες τέτοιων ομάδων αξιοποιούνται από αντιδραστικούς κύκλους, που επιθυμούν την κατάργηση του ασύλου στα ΑΕΙ.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ δεν τρομοκρατούνται και δεν πτοούνται από θρασύδειλους χαφιέδες και προβοκάτορες”, ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΚΝΕ.

Πηγή: dikaiologitika.gr
Πηγή φωτογραφίας: dikaiologitika.gr