Αγώνας Δρόμου Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά 2018: Ηχηρό μήνυμα από χιλιάδες δρομείς της Δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα και τον παιδικό καρκίνο

Τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά, Καρατάσιου βρέθηκαν για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο με τον Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» που συνδιοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής 13 Μαϊου 2018, οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή.

Περισσότεροι από 2.000 δρομείς όλων των ηλικιών κατέκλυσαν τα στρατόπεδα για 4η συνεχόμενη χρονιά, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, ότι παρά τα όποια εμπόδια εμφανίζονται κατά καιρούς, μικροί και μεγάλοι, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, σε χώρους που αναπλάστηκαν με δημόσιες επενδύσεις, χρήματα της Κεντρικής Διοίκησης του Κράτους, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή του ελληνικού λαού.

Μεγάλα γεγονότα αθλητισμού, πολιτισμού, κοινωνικά, παιδείας, περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας, έχουν διαμορφώσει εδώ και χρόνια μια νέα καθημερινότητα στα πρώην στρατόπεδα Καρατάσιου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και αυτό είναι εύκολο να το αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε.