Γ. Ορφανός: «Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκες και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, δίνοντας συνέντευξη στο ραδιόφωνο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων πως θεωρεί ότι θα στηριχθεί στην εκλογική διαδικασία από πολύ μεγάλο κομμάτι της αθλητικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης.

«Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη, είμαι αρνητικός σε οτιδήποτε δημιουργεί παρενέργειες. Υπάρχει μία Μακεδονία με ιστορική συνέχεια. Υπάρχει αρνητική συμπεριφορά από την κυβέρνηση απέναντι στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων δε συμφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών. Η συμφωνία δημιουργεί κατάλοιπα για τις επόμενες γενιές», δήλωσε ο πρώην υπουργός.

«Είμαι ο Γιώργος Ορφανός που ξέρει ο κόσμος. Τα ελατήριά μου είναι ισχυρά και αφορούν την πόλη και το μέλλον της. Η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκες και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Θα βοηθήσω από όποιον ρόλο μου αναθέσουν οι πολίτες, αλλά πιστεύω ότι θα μου αναθέσουν το ρόλο του δημάρχου. Με πίστη στο στόχο και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού θα γίνει η Θεσσαλονίκη πρωταγωνίστρια», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».