Δήμος Θερμαϊκού: Ημερίδα Φορολογίας και Τουριστικού Marketing

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Θερμαϊκού, άκρως ενδιαφέρουσα και χρήσιμη για κάθε απλό πολίτη, αλλά και για επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού, ετοιμάζεται να πάρει «σάρκα και οστά» υπό τη μορφή ημερίδας γύρω από θέματα φορολογικού ενδιαφέροντος, αλλά και μεθόδους προώθησης του τουριστικού προϊόντος.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με μια ιδιαιτέρως σημαντική και ευτυχή συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, ενώ μέρος διεξαγωγής της είναι το Κτήμα Χρηστίδη στην περιοχή της Περαίας, την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 19.00.

Προσκεκλημένοι ομιλητές στην εκδήλωση είναι ο κ. Θωμάς Παραμύθας, Διευθυντής Φορολογικών Υποθέσεων πολυεθνικής εταιρείας στην Ελλάδα, μέλος του Φορολογικού Τμήματος της μητρικής εταιρείας στη Γερμανία και Δικηγόρος και ο κ. Ευάγγελος Χρήστου, Καθηγητής Τουριστικού Marketing στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τομέα Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τον κ. Παραμύθα για τη φορολογία εισοδήματος, το φορολογικό έλεγχο και την παραγραφή και την άμυνα του φορολογούμενου κατά πράξεων των φορολογικών αρχών, ενώ ειδική μνεία θα γίνει σε ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, όπως ξενοδοχεία, δωμάτια, AirBNB.

Ο κ. Χρήστου από τη μεριά του, πρόκειται να προσεγγίσει το σύγχρονο Marketing και τη συνεισφορά του στη διαχείριση, την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος, αλλά και να επεκταθεί σε τρόπους κατάστρωσης σχεδίων marketing και σχετικά εκπαιδευτικά θέματα.

Όλος ο κόσμος καλείται να επωφεληθεί της σπουδαίας αυτής ευκαιρίας για ουσιαστική πληροφόρηση γύρω από πρακτικά και καθημερινά ζητήματα, που απασχολούν κάθε πολίτη.

Η είσοδος στην Ημερίδα είναι ελεύθερη.