Δήμος Καλαμαριάς: Χριστούγεννα στην πόλη!

Με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για εσάς, με εσάς, προσδοκώντας να προσφέρει μια ανάσα χαράς και ευτυχίας.
H Καλαμαριά γιορτάζει και φέτος και ο παλμός και η χαρά της γιορτής μεταδίδεται σε πλατείες, σε ανοιχτούς χώρους, σε θέατρα και δρόμους. Εορταστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά, για τους συμπολίτες μας, για τους επισκέπτες αυτής της όμορφης πόλης. Ετοιμάσαμε ένα πολυδιάστατο εορταστικό πρόγραμμα με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών οι συναυλίες στην Πλατεία και στους πεζόδρομους της Καλαμαριάς, οι εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και των Χορωδιών του Δήμου μας στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, όπως και η μουσική παράσταση «Πήτερ Παν» σε μουσική του Γιώργου Καζαντζή και διασκευή – αφήγηση του Γιάννη Καλατζόπουλου.
Επιλέγουμε τον πολιτισμό και την τέχνη ως όχημα για να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης, χαράς και αισιοδοξίας ελπίζοντας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας. Η Καλαμαριά αυτές τις γιορτινές ημέρες γίνεται η λαμπρή πόλη της θετικής ενέργειας. Aς ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.