Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Έκθεση έργων με ανακυκλώσιμα υλικά

Την εικαστική και δημιουργική διάσταση των ανακυκλώσιμων υλικών έρχεται να αναδείξει η ειδική έκθεση που διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με το Σωματείο Τέχνης «Τεχνήεσσα».

Η έκθεση, με τίτλο «Επαναχρησιμοποιώ και Δημιουργώ», και η οποία πραγματοποιείται στην Αίθουσα Τέχνης στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη), εγκαινιάζεται σήμερα, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου. Θα διαρκέσει, δε, έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, και θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργεί και εργαστήριο για μαθητές των σχολείων του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους τα παιδιά μπορούν, με υλικά που θα υπάρχουν στο χώρο και με τη βοήθεια μελών του σωματείου, να δημιουργήσουν διαφορές κατασκευές.

Όσα σχολεία επιθυμούν να επισκεφθούν την έκθεση τις πρωινές ώρες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Παιδείας του δήμου Νεάπολης-Συκεών στα τηλέφωνα 2313.329577, 2313.329558 και 2313.329559 (Βαρβάρα Σαββαΐδου).