Δήμος Παύλου Μελά: Το Μετέωρο πάρκο των Ξωτικών από την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ στην Πλατεία Μετεώρων

Νύχτα των Χριστουγέννων Θεϊκή! «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» και φέτος στις 22 & 23 Δεκεμβρίου 2017, με ημερομηνία και ώρα έναρξης την Παρασκευή 22/12 και ώρα 18.00 στην πλατεία Μετεώρων.

Η εκδήλωση διοργανώνεται, από την ΣΥΝ-Μ-ΠΡΑΞΗ έξι συλλόγων με τη φιλική συμμετοχή σχολείων, πολλών εθελοντών και επαγγελματιών και την πλήρη υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά.

Ο Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα είναι εκεί να σας υποδεχτούν και να του ψιθυρίσετε στο αυτί, την δική σας ευχή.. που ίσως φέτος γίνει πραγματικότητα. Στο μικρό χωριό μας θα απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ, πολλές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη, κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, κατασκευές, face painting, παιχνιδιάρικους κλόουν, εδέσματα και κρασί και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Μοναδικό αντάλλαγμα για την είσοδο στο χωριό μας, το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση.

Και ας μην ξεχνάμε ότι οι μέρες αυτές είναι της αλληλεγγύης, της αλληλοβοήθειας και της συνεργασίας. Με τη σκέψη μας να αγκαλιάζει όλη τη γη και τη δράση μας να ξεκινάει από τους πιο κοντινούς συνανθρώπους μας, ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό τα φετινά Χριστούγεννα. Ας μην περιοριστούμε στην μέριμνα των δικών μας μόνο, αλλά ας εκφράσουμε έμπρακτα την ευαισθησία και την ψυχική μας ευγένεια σε κάποιους που την έχουν ανάγκη, συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας για το καλάθι αλληλεγγύης. Μέσα από μια τέτοια προσέγγιση θα αισθανθούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να συγκλονίζει την ύπαρξή μας και να μας ενδυναμώνει πραγματικά.

Πολλές ευχές σε όλους να νιώσετε την χαρά των Χριστουγέννων, που είναι η ελπίδα, το νόημα των Χριστουγέννων, που είναι η ειρήνη και την καρδιά των Χριστουγέννων, που είναι η αγάπη!

Η “ΣΥΝΜΠΡΑΞΗ” ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΤΥΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΦΟΡΕΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ…

-Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εθνικός Μετεώρων

-Ένωση Πολιτών Μετεώρων

-Α.Σ. Μετεώρων TAE Kwon-Do

-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Φίλοι του Δάσους

-Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος

-Χορευτικός Σύλλογος Sport & Dance