Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: «Ελάτε να κάνουμε τον Καρκίνο του παχέος εντέρου παρελθόν»

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρική συνδιοργανώνουν τη Διαδημοτική Δράση  Πρόληψης του Καρκίνου του παχέος εντέρου.

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου  Πυλαίας – Χορτιάτη συμμετέχει ενεργά και σε αυτή την εκστρατεία. Βασιζόμενοι στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ.   προτρέπουμε όλους τους δημότες:

  1. Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο Ανίχνευσης Αιμοσφαιρίνης Κοπράνων, αν είναι 50 έως 75 ετών, στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου της Βιοιατρικής στην τιμή των  3€.
  2. Να εγγραφούν στο λογισμικό των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου μας  για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέταση τους.
  3. Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας «like» στην σελίδα του συνεργαζόμενου Διαγνωστικού Κέντρου στο facebook, ή μέσω e-mail.  
  4. Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου τους ότι ανήκουν  στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το ΚΕΠ Υγείας Πυλαίας-Χορτιάτη στο τηλέφωνο 2310-331093 καθημερινά από τις 9:00π.μ. έως τις 13:30μ.μ.

 

ΚΕΠ Υγείας Πυλαίας-Χορτιάτη

Δ/νση: Σχολείου 2Α

Τηλ/Φαξ:2310331093

E-mail: kep.ygeias@pilea-hortiatis.gr