Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη: Παρουσιάστηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για επιχειρήσεις και συλλόγους

Πρόκειται για ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο που δεν στοιχίζει τίποτα και μοναδικό σκοπό έχει την ανάδειξη της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και του αθλητισμού στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να διαφημίζονται εντελώς δωρεάν και με πολύ απλά βήματα στην  ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του δήμου, έχοντας με αυτόν τον τρόπο εξασφαλισμένη επισκεψιμότητα.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας δωρεάν υπηρεσίας  με τον τίτλο ««Actinthecity» πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» στο Πανόραμα  με online διευκρινίσεις με συγκεκριμένα παραδείγματα παρουσία του δημάρχου Ι. Καϊτεζίδη, επιχειρηματιών και εκπροσώπων πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Το καινοτόμο πρόγραμμα προστίθεται στην μακριά λίστα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει ο δήμος θέλοντας να διευκολύνει την καθημερινότητα και την σχέση δήμου-πολίτη.

Υπενθυμίζεται πως ήδη οι δημότες έχουν στην διάθεσή τους τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες  e-15195 Βελτιώνω την πόλη μου (Υποβολή, Διαχείριση και Ανάλυση Αιτημάτων της Καθημερινότητας του Πολίτη),  mycityservices (Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής και Διεκπεραίωσης Αιτήσεων), VOLsystem (Διαδικτυακή Υπηρεσία Ενημέρωσης Ανέργων Δημοτών), contact.pilea-hortiatis.gr (Επικοινωνία με τον Πολίτη),  e-Βοήθεια στο Σπίτι (Υπηρεσίες Τηλεβοήθειας – Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας), Tablets για την παρακολούθηση των συνεδριάσεων των πολιτικών οργάνων του δήμου, Vicinity (Υποβοηθούμενη διαβίωση στο σπίτι), Activage (προληπτική ιατρική).

«Μοναδικός μας στόχος να γνωρίσουμε και να στηρίξουμε τον τόπο μας. Τους  επιχειρηματίες που τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν με το μικρό μας όνομα. Θέλουμε επίσης να αναδείξουμε το σπουδαίο έργο που επιτελείται στους συλλόγους μας που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Σας καλώ να το διαδώσετε γιατί είναι προς το συμφέρον όλων μας.  Η νέα ηλεκτρονική μας υπηρεσία είναι μηδενικού κόστους και εύχρηστη. Από την συμμετοχή μας θα κριθεί η επιτυχία της» τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο κ. Καϊτεζίδης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν  επιχειρήσεις και σύλλογοι  που δραστηριοποιούνται στα όρια του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στα τηλέφωνα 2313322030, 2040, 2050 και 2060 και στο mail: press.panorama@pilea-hortiatis.gr