Δήμος Ωραιοκάστρου: Μουσική βραδιά με Γλυκερία στις 2/9

Στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η Δήμος Ωραιοκάστρου όπου κλείνει τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις για το καλοκαίρι με μια συναυλία της Γλυκερίας στις 2 Σεπτεμβρίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 και θα δοθούν μόνο προσκλήσεις οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για τους δημότες από την Δευτέρα (31/8). Μάλιστα η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική.

Λίγα λόγια για τη συναυλία

• Μουσικό Ταξίδι με τη Γλυκερία
Η Γλυκερία μάς καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στη μουσική, για μία μόνο βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης.
Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με αγαπημένα τραγούδια λαϊκά – έντεχνα – παραδοσιακά- Σμυρναίικα, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι», στο οποίο καινούρια τραγούδια μπερδεύονται γλυκά με παλαιότερα, που με μια διαφορετική μουσική ματιά, αλλά και τη μεστή ερμηνεία της Γλυκερίας παίρνουν νέα πνοή.
Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μαζί της δυο ταλαντούχοι ερμηνευτές.

Info:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020
ΤΟΠΟΣ: Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ωραιοκάστρου
ΩΡΑ: 20.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διευκρινίζεται ότι λόγω των μέτρων που ισχύουν για την προστασία από τον κορωνοϊό Covid-19 στις συναυλίες θα ισχύσει μειωμένη πληρότητα