Δελτίο τύπου και φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση των Βούγια-Νυφούδη

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου επέλεξαν οι Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης για να παρουσιάσουν την κοινή τους υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Το δελτίο τύπου που εξέδωσαν, μετά την παρουσίαση έχεις ως εξής:

“Σύνθεση ιδεών και δίδυμο για τη Θεσσαλονίκη
Μια νέα πρόταση και ένα νέο μοντέλο συνεργασίας παρουσίασαν ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών οι Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης στον απολογισμό του συνδυασμού “ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη”.
Οι δύο άνδρες παρουσίασαν ένα διαφορετικό μοντέλο πολιτικής συμπεριφοράς δίνοντας και το πρώτο προεκλογικό σύνθημα – μήνυμα “Μόνοι μπορούμε να πετύχουμε αρκετά, μαζί έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε τα πάντα”.
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στα δημοτικά δρώμενα από το 1998 μέχρι σήμερα κάνοντας γνωστό ότι θα προχωρήσουν στις εκλογές μαζί με τον Νίκο Νυφούδη.
“Εμείς οι παλαιότεροι λέμε να κάνουμε ενα βήμα πίσω ή στο πλάι και να έρθουν στο προσκήνιο οι νέοι” ανέφερε ο Σπύρος Βούγιας κάνοντας λόγο για σύνθεση ιδεών.
“Είναι μεγάλη τιμή για μένα να ξεκινάμε με τον Σπύρο Βουγια έναν πολύ ωραίο αγώνα για την πόλη” ανέφερε από τη μεριά του ο Νίκος Νυφούδης.
“Η συνεργασία είναι η ομπρέλα της προσπάθειας. Δεν είναι φυτευτή από κανένα κόμμα. Θέλουμε να σύνθεσουμε όσους μπορούν να πάνε την πόλη μπροστά. Να αφήσουμε το παρελθόν πίσω” συμπλήρωσε.
Οι επίσημες ανακοινώσεις με τον επικεφαλής, τον συνδυασμό, το λογότυπο και τα πρώτα στελέχη του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές θα γίνουν σε έναν μήνα σε μια μεγάλη εκδήλωση.”