“Δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει κορονοϊός”

Νέα… έκταση στην αναστάτωση που έχει προκαλέσει η κόρη της με το ταξίδι που έκανε δίνει η μητέρα της 24χρονης που ενώ είχε κάνει τεστ για κορονοϊό, δεν περίμενε να βγουν τα αποτελέσματα και ταξίδεψε κανονικά.

Η 24χρονη νεφροπαθής έμαθε ότι το τεστ που έκανε βγήκε θετικό την ώρα που ταξίδευε με τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Οι Αρχές της έδωσαν οδηγία να επισκεφθεί το Αττικό νοσοκομείο αλλά εκείνη δεν την ακολούθησε.

 Έμεινε για ένα βράδυ στην Αθήνα και το επόμενο πρωί μπήκε στο πλοίο της γραμμής για να πάει στη Σαντορίνη να κάνει διακοπές μαζί με τον φίλο της. Μετά την ενημέρωση των Αρχών του νησιού, δεν της επετράπη να κατέβει στη Σαντορίνη και σε ειδική καμπίνα ταξίδεψε πίσω στον Πειραιά. Στο λιμάνι του Πειραιά την περίμενε ασθενοφόρο και μαζί με έναν ακόμα άτομα που τη συνόδευε του μετέφερε σε νοσοκομείο αναφοράς.

 

Η μητέρα της λοιπόν τώρα δηλώνει ότι έχει αμφιβολίες για την ύπαρξη του κορονοϊού, ενώ επιρρίπτει ευθύνες τόσο στο Ιπποκράτειο όσο και στο λιμάνι του Πειραιά γιατί όπως η ίδια διερωτάται δεν τις έκαναν τεστ εκεί.

Μάλιστα η μητέρα της το προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα ζητώντας να ξαναγίνει το τεστ στην κόρη γιατί όπως δήλωσε: “Με τόσα που ακούμε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα”.