Δεύτερος πριγκιπικός γάμος φέτος για την Μεγάλη Βρετανία

Μετά τον φαντασμαγορικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, πριν από λίγους μήνες, ένας δεύτερος πριγκιπικός γάμος «έβγαλε» τους Βρετανούς στον δρόμο. Με κάθε επισημότητα η 28χρονη πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον 32χρονο επιχειρηματία, Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Πηγή: www.theguardian.com

Η τελετή διεξήχθη με όλες τις βασιλικές τιμές στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, εκεί όπου πριν από πέντε μήνες τελέστηκε ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, πλέον δούκα και δούκισσας του Σάσεξ.

Πηγή: www.theguardian.com

Οι προσκεκλημένοι έφτασαν τους 850, μεταξύ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ, μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και πολλοί celebrities, όπως η Ναόμι Κάμπλελ και η Ντέμι Μουρ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μιντλετόν, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό νυφικό με βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη των Peter Piloto και Christopher de Vos, ενώ προτίμησε να μην φορέσει πέπλο, αλλά μόνο την τιάρα Grenville που ανήκε στην μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγή: www.theguardian.com

Η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε αυτό το νυφικό με την ανοιχτή πλάτη γιατί ήθελε να δείξει στον κόσμο τα σημάδια από τις ουλές από την επέμβαση που είχε κάνει στην πλάτη της σε νεαρή ηλικία . «Η ανοιχτή πλάτη του νυφικού έγινε μετά από ειδικό αίτημα της πριγκίπισσας Ευγενίας, η οποία είχε υποβληθεί σε εγχείρηση σε ηλικία 12 χρόνων για να διορθωθεί η σκολίωση», γράφει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του το Μπάκιγχαμ.