Δημοπρατείται το έργο “fly over” στον Περιφερειακό!

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας σχετικά με το ζήτημα #Newn #Tzitzikostas #Thessaloniki #Perifereiakos

Την επόμενη εβδομάδα δημοπρατείται το έργο «Fly Over» στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.

Το παραπάνω τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής στη συνάντηση που έχει αυτή την ώρα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη.

Στο περιθώριο της συνάντησης αναμένεται να συζητηθούν όλα τα σημαντικά έργα που δρομολογούνται στη Θεσσαλονίκη αλλά και την Κεντρική Μακεδονία, όπως μεταξύ άλλων ο δρόμος Θεσσαλονίκη- Έδεσσα, το γνωστό “ορφανό χιλιόμετρο” στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η πραγματικότητα είναι ότι τον τελευταίο χρόνο η συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει απογειωθεί“, ανέφερε σε δηλώσεις του στην έναρξη της σύσκεψης ο Απόστολος Τζιτζικώστας σημειώνοντας πως τα αποτελέσματα της συνεργασίας είναι ήδη εμφανή.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι τα οδικά έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Κεντρική Μακεδονία σε συνδυασμό με άλλα έργα, αλλάζουν τη φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με τον Fly Over έκανε λόγο για ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο σημειώνοντας πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει προκειμένου να διευκολύνει τις μετακινήσεις στη Βόρεια Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής στάθηκε στο “ορφανό χιλιόμετρο” στην Ποτίδαια λέγοντας πως όταν ο ίδιος το αντίκρισε, του φάνηκε “ανέκδοτο”. “Ήδη δρομολογείται και έχει δημοπρατηθεί και προχωράει“, σημείωσε.