«Διέλυσε» τη Χαλκιδική η κακοκαιρία! (Vid & Pic)

Ποιες περιοχές επηρεάστηκαν σφοδρά #newn #society #Χαλκιδικη #Καιρος

Βροχές και καταιγίδες έχουν ξεσπάσει από χθες τα ξημερώματα στη χώρα μας, προκαλώντας σοβαρές ζημιές και προβλήματα. Και η Χαλκιδική μεταξύ των περιοχών που «χτυπήθηκαν».

Καταστροφές σε κατοικίες και αυτοκίνητα προξένησε δυνατός ανεμοστρόβιλος που έπληξε τις πρωινές ώρες την περιοχή του Νέα Μαρμαρά. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με βροχή και ισχυρούς ανέμους προκλήθηκαν στις 6 το πρωί τη Σιθωνία.

Σκεπές σπιτιών ξηλώθηκαν, κεραμίδια καρφώθηκαν στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και οι δρόμοι γέμισαν μπάζα και ξύλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι στο halkidikinews.gr το φαινόμενο ξέσπασε ξαφνικά και κράτησε για λίγα λεπτά σε μια γειτονιά του Ν. Μαρμαρά.

Από το πρωί βρίσκονται στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Α.Τ Σιθωνίας, ενώ οι κάτοικοι και ο δήμος προσπαθούν να επαναφέρουν την κανονικότητα στον οικισμό.

Καταιγίδα ξέσπασε αργά το βράδυ και στο Στρατώνι Χαλκιδικής. Όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω, οι άνεμοι ήταν ιδιαίτερα δυνατοί και οι δρόμοι πλημμύρισαν.

Και η Νικήτη Χαλκιδικής στο στόχαστρο της κακοκαιρίας. Οι άνεμοι σήμερα τις πρωινές ώρες ήταν αρκετά δυνατοί, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα πεζοδρόμια.