Δούρου: «Να μας κρίνουν οι πολίτες με βάση αυτά που κάναμε -και κάναμε πολλά- όχι με αυτά που λένε οι αντίπαλοί μας»

«Αυτή την Κυριακή διαλέγουμε Περιφερειάρχη αφού έχουν αποτυπωθεί ανόθευτα τα μηνύματα που θέλαμε να στείλουμε, με ανόθευτο τρόπο, στο Περιφερειακό Συμβούλιο», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μπροστά στα Γεγονότα» και τους δημοσιογράφους Ν. Μερτζάνη και Αλ. Κλώσσα. «Να μας κρίνουν οι πολίτες με βάση αυτά που κάναμε- και κάναμε πολλά – και όχι με αυτά που λένε οι αντίπαλοί μας», υπογράμμισε η Περιφερειάρχης, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη την Κυριακή για να επιλέξουν μεταξύ μιας «συλλογικής προσπάθειας που έκανε τα αυτονόητα, τα οποία όμως δεν είχαν γίνει ούτε την περίοδο των μνημονίων ούτε την περίοδο της ψευδεπίγραφης ευμάρειας» και «ενός ανθρώπου που έχει υπηρετήσει επί 12 χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που βρέθηκε να διεκδικεί την Περιφέρεια Αττικής ύστερα από εσωκομματικό εκβιασμό, και το έργο του στον Δήμο του δεν συγκρίνεται με όσα έχει κάνει η Δύναμη Ζωής σε μια μόνο θητεία».

Η ίδια έκανε λόγο για «εργαλειοποίηση» τόσο των αυτοδιοικητικών όσο και των ευρωπαϊκών εκλογών, και υπογράμμισε ότι παρά την στοχοποίηση της συλλογικής προσπάθειας της Δύναμης Ζωής «με αθεμελίωτες επιθέσεις», την περασμένη Κυριακή «σημειώθηκε μια πρώτη νίκη, που δημιουργεί αισιοδοξία και ελπίδα ότι η συμπολίτες μας δεν ακούνε τα ενορχηστρωμένα ΜΜΕ, και συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα». «Πλέον τελειώσαμε με την εργαλειοποίηση της κάλπης έστω κι αν η εκτόνωση της οργής δεν είναι πάντα αρκετή, μπορεί να σπείρει θύελλες».

Αναφερόμενη στις σχέσεις με τους Δημάρχους της Αττικής, η Περιφερειάρχης τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένας Δήμαρχος που θα τον ακούσετε να λέει ότι τιμωρήθηκε από τη Διοίκηση της Δούρου στην Περιφέρεια».