ΔΥΟ FORUM 2018 – Μετά την Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη το Φθινόπωρο

Το μεγαλύτερο FORUM για την πρόληψη στην Υγεία, το ΔΥΟ FORUM, μετά το Ζάππειο Μέγαρο(17 & 18 Μαρτίου), έρχεται το Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση που έγινε θεσμός και αποτελεί σύμπραξη διακοσίων διακεκριμένων ομιλητών, 20 επιστημονικών εταιρειών, του περιοδικού ΔΥΟ και της ΖΙΤΑ Medical Management, μετά την μεγάλη αποδοχή της στην Αθήνα, έρχεται και στην Θεσσαλονίκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018.  

Με το σύνθημα “Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία”, το ΔΥΟ FORUM δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να ακούσουν και να ρωτήσουν κορυφαίους επιστήμονες σχεδόν για κάθε θέμα που απασχολεί τον άνδρα και τη γυναίκα, σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά τους, αλλά και για την φροντίδα του παιδιού και του εφήβου!

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες αλλά και τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις (π.χ. έλεγχο προδιάθεσης διαβήτη, αξιολόγηση φυσικής κατάστασης/εργομέτρηση, συμβουλευτική για ορθοπεδικά θέματα). Θα μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν περιποιήσεις προσώπου και σώματος αλλά και εξατομικευμένες συμβουλές από διαιτολόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το forum της Αθήνας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.dyoforum.gr